СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Робочий візит очільника області до Середино-Будської міської ради.

Дата: 23.06.2023 14:10
Кількість переглядів: 491

Фото без опису22 червня 2023 року з робочим візитом у Середино-Будській міській  територіальній громаді перебував голова Сумської обласної державної адміністрації-начальник обласної військової адміністрації Володимир АРТЮХ, який спільно з тимчасово виконуючим обов’язки голови Шосткинської районної державної адміністрації-начальником районної військової адміністрації Оксаною ТАРАСЮК  відвідали об’єкти громади, які були пошкоджені внаслідок обстрілів з боку рф: ТОВ « Харківецьке», Середино-Будський ліцей №2 Середино-Будської міської ради, КЗ « Середино-Будський Центр культури і дозвілля». 

Перебуваючи в нашій громаді, очільник області разом з керівництвом міської ради  обговорили нагальні проблеми громади та шляхи їх вирішення.

Також, від Сумської обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації була отримана гуманітарна допомога у вигляді  наборів гідності  UNFPA для вразливих жінок і дівчат .

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь