A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Відбулось засідання сімнадцятої сесії міської ради

Дата: 29.08.2023 15:22
Кількість переглядів: 127

Фото без описуУ вівторок, 29 серпня о 10:00, відбулося засідання сімнадцятої сесії Середино-Будської міської ради восьмого скликання. Під час цього засідання були розглянуті важливі питання для міської територіальної громади.

На початку заасідання Ольга Ребенко начальник фінансового управління Середино-Будської міської ради,повідомила депутатів про бюджетні питання. Завдяки додатковій субвенції від Шосткинської міської територіальної громади, доходи та витрати загального фонду зросли на 1 200,0 тис. гривень. Ці кошти будуть використані для облаштування інженерно-фортифікаційних споруд на території Середино-Будської міської територіальної громади. Також було перерозподілено невикористані кошти для зимової чистки доріг, підтримки КП «Середино-Будська ЖРЕД» та інших громадських потреб. Звіт про бюджет за перше півріччя 2023 року отримав схвалення.

Під час засідання було також обговорено питання щодо внесення змін до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Середино-Будської міської ради та внесення внесків до їх статутних фондів на період з 2021 по 2025 рік. Ця програма спрямована на фінансову допомогу комунальним підприємствам для забезпечення стабільності їх функціонування та розвитку, з метою надання якісних комунальних послуг, підтримки інфраструктури та сприяння розвитку громади.

Також прийнято рішення про затвердження програми фортифікаційного облаштування рубежів оборони Шосткинського району, яке буде діяти на території Середино-Будської міської територіальної громади під час воєнного стану. Метою цієї програми є зміцнення обороноздатності та безпеки території в умовах можливих загроз з боку рф. Програма передбачає розробку та впровадження заходів для підвищення ефективності систем оборони, планування інженерних робіт та готовності до взаємодії з військовими підрозділами.

Депутати прийняли рішення щодо виділеня коштів  для прикордонних підрозділів Державної прикордонної служби України, що діють на території Середино-Будської громади, для закупівлі будівельних матеріалів, обладнання, меблів, медичних засобів та робіт, що стосуються підтримки військовослужбовців та обслуговуючої техніки.

Далі було розглянуто питання про передачу малоцінних необоротних матеріальних активів з балансу міської ради на баланс міської лікарні з метою покращення роботи лікарні та оптимізації ресурсів.

 Також на пленарному засіданні міської ради були обговорені та прийняті земельні питання

Наприкінці сесії було заслухано  інформацію про стан законності, заходи для її зміцнення та результати діяльності Шосткинської окружної прокуратури на території Шосткинського району протягом перших 6 місяців 2023 року. Це питання передбачало аналіз правопорушень та заходи, вжиті для їх припинення та попередження. Інформація про діяльність прокуратури була надана

Начальником Середино-Будського відділу  Шосткинської окружної прокуратури - Фединою Дмитром Івановичем

 

Засідання сесії відбулося без зауважень, всі рішення прийняті одноголосно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь