СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

"Вручення державних нагород Героям, захисникам України"

Дата: 14.09.2023 10:43
Кількість переглядів: 104

Фото без опису13 вересня  2023 року в м.Суми, в історичному Конгрес-центрі СумДУ, відбулося  вручення державних нагород військовослужбовців Сумщини, які невтомно боронили незалежність і свободу України. Ця важлива подія відзначила мужність та самопожертву справжніх Героїв нашої країни, серед них і Василя Ігоровича Кучерявенка, мешканця с.Кам’янка Середино-Будської МТГ

Кучерявенко Василь Ігорович   був нагороджений  орденом  "За мужність" III ступеня(посмертно). Нагороду отримала  дружина загиблого Героя,  Кучерявенко Інна Семенівна.

Василь Ігорович виявив себе як відважний солдат і безстрашний борець за незалежність України. Восени 2021 року він вступив у ряди територіальної оборони м. Шостка, підписавши контракт на службу 24 лютого 2022 року. У перший день повномасштабної війни, Василь приєднався до 117-ої окремої бригади територіальної оборони Збройних Сил України, де обіймав посаду стрільця-помічника гранатометника.

Протягом бойових дій Василь Ігорович виявив надзвичайну мужність і відданість своїй країні. 24 лютого 2023 року в бою за Україну, поблизу населеного пункту Залізнянське Донецької області, він загинув від рук ворога, мужньо виконуючи свій військовий обов'язок.

Ця величезна втрата для України вражає наші серця і водночас надихає на пам'ять і вдячність за його героїзм та самопожертву. 4 березня 2023 року Василь Кучерявенко був урочисто похований у селі Кам'янка, а його ім'я назавжди залишиться в серцях всіх громадян як Героя, який віддав  своє життя заради України.

Вічна пам'ять Василеві та всім Героям, які несли важке бремено обов'язку перед нашою країною. Нехай їхня мужність завжди буде для нас прикладом

   Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь