СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Заходи до Всесвітнього дня якості

Дата: 07.11.2023 15:28
Кількість переглядів: 184

Фото без опису 07.11.2023 начальник Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Середино-Будської міської ради Олена АЛЕКСЕЙЦЕВА та консультанти Центру професійного розвитку педпгогічних працівників Управління Алла ЛЮБЧЕНКО та Юлія ІЩЕНКО взяли участь в онлайн-комунікації Управління державної служби якості освіти у Сумській області з представниками органів місцевого самоврядування до Всесвітнього дня якості, який щорічно відзначають у другий четвер листопада.

Тема для комунікації: "Освітні втрати в умовах війни. Роль засновника закладу освіти в компенсації освітніх втрат".

Було проаналізовано та обговорено втрати у результатах навчання учнів, обставини, які іх спричиняють, запропоновані компенсаторні заходи для усунення втрат навчального часу та надано відповідні рекомендації для засновників закладів освіти з цього питання.

Всесвітній день якості – це щорічна подія, яка має на меті підкреслити важливість якості в нашому повсякденному житті, як у корпоративному світі, так і в особистій сфері. Цей день заохочує організації та окремих осіб дотримуватися високих стандартів якості у своїй продукції, послугах та звичках. Якість освіти - це кінцевий результат плідної і злагодженої роботи всіх учасників освітнього процесу. Начальник УОКМСТ Олена АЛЕКСЕЙЦЕВА вручила Грамоти Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації педагогічним працівникам закладів освіти Середино-Будської міської територіальної громади за сумлінну плідну працю на педагогічній ниві, високий рівень професійної майстерності, творчість та ініціативу. Якісна робота кожного громадянина - це внесок у загальний результат якості життя суспільства і держави.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь