СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Заходи до Всесвітнього дня якості

Дата: 07.11.2023 15:28
Кількість переглядів: 163

Фото без опису 07.11.2023 начальник Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Середино-Будської міської ради Олена АЛЕКСЕЙЦЕВА та консультанти Центру професійного розвитку педпгогічних працівників Управління Алла ЛЮБЧЕНКО та Юлія ІЩЕНКО взяли участь в онлайн-комунікації Управління державної служби якості освіти у Сумській області з представниками органів місцевого самоврядування до Всесвітнього дня якості, який щорічно відзначають у другий четвер листопада.

Тема для комунікації: "Освітні втрати в умовах війни. Роль засновника закладу освіти в компенсації освітніх втрат".

Було проаналізовано та обговорено втрати у результатах навчання учнів, обставини, які іх спричиняють, запропоновані компенсаторні заходи для усунення втрат навчального часу та надано відповідні рекомендації для засновників закладів освіти з цього питання.

Всесвітній день якості – це щорічна подія, яка має на меті підкреслити важливість якості в нашому повсякденному житті, як у корпоративному світі, так і в особистій сфері. Цей день заохочує організації та окремих осіб дотримуватися високих стандартів якості у своїй продукції, послугах та звичках. Якість освіти - це кінцевий результат плідної і злагодженої роботи всіх учасників освітнього процесу. Начальник УОКМСТ Олена АЛЕКСЕЙЦЕВА вручила Грамоти Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації педагогічним працівникам закладів освіти Середино-Будської міської територіальної громади за сумлінну плідну працю на педагогічній ниві, високий рівень професійної майстерності, творчість та ініціативу. Якісна робота кожного громадянина - це внесок у загальний результат якості життя суспільства і держави.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь