СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

9 З 12 ОДИНИЦЬ ТЕХНІКИ ВЖЕ ЗАКУПИЛИ ГРОМАДИ СУМЩИНИ ЗА ДЕРЖАВНИЙ КОШТ

Дата: 16.11.2023 14:25
Кількість переглядів: 173

Фото без описуРобоча група «Прозорість і підзвітність» провела моніторинг цих закупівель. Про це повідомила під час засідання робочої групи заступниця начальника Сумської обласної військової адміністрації Марія ЗОНОВА

За напрямком «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію проєктів, спрямованих ліквідацію наслідків збройної агресії на закупівлю комунальної техніки» виділено 47,8 млн грн для 6 громад: Лебединської, Бочечківської, Березівської, Конотопської, Недригайлівської та Свеської. 9 з 12 одиниць техніки громади вже закупили за державний кошт.

Під час моніторингу робочої групи було з’ясовано, що Березівська та Свеська громади закупили однакові за аналогічними характеристиками одиниці техніки з різницею в ціні майже 500 тис. грн.

Тож під час засідання були надані доручення правоохоронним органам  детально дослідити вказане питання та, за наявністю підстав, внести інформацію в Єдиний реєстр досудових розслідувань (ЄРДР).

Крім того, направлено запити на Березівську та Свеську громади щодо надання пояснень про комплектацію та вартість предмету закупівель. Адже головною метою діяльності робочої групи є ефективне використання бюджетних коштів.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь