СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

9 З 12 ОДИНИЦЬ ТЕХНІКИ ВЖЕ ЗАКУПИЛИ ГРОМАДИ СУМЩИНИ ЗА ДЕРЖАВНИЙ КОШТ

Дата: 16.11.2023 14:25
Кількість переглядів: 131

Фото без описуРобоча група «Прозорість і підзвітність» провела моніторинг цих закупівель. Про це повідомила під час засідання робочої групи заступниця начальника Сумської обласної військової адміністрації Марія ЗОНОВА

За напрямком «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію проєктів, спрямованих ліквідацію наслідків збройної агресії на закупівлю комунальної техніки» виділено 47,8 млн грн для 6 громад: Лебединської, Бочечківської, Березівської, Конотопської, Недригайлівської та Свеської. 9 з 12 одиниць техніки громади вже закупили за державний кошт.

Під час моніторингу робочої групи було з’ясовано, що Березівська та Свеська громади закупили однакові за аналогічними характеристиками одиниці техніки з різницею в ціні майже 500 тис. грн.

Тож під час засідання були надані доручення правоохоронним органам  детально дослідити вказане питання та, за наявністю підстав, внести інформацію в Єдиний реєстр досудових розслідувань (ЄРДР).

Крім того, направлено запити на Березівську та Свеську громади щодо надання пояснень про комплектацію та вартість предмету закупівель. Адже головною метою діяльності робочої групи є ефективне використання бюджетних коштів.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь