СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Шосткинський районний сектор №3 філії ДУ «Центр пробації» інформує.

Дата: 23.11.2023 15:31
Кількість переглядів: 174

Фото без описуВища рада правосуддя 12 жовтня 2023 року на підставі подання Голови Верховного Суду та з метою забезпечення доступу до правосуддя ухвалила рішення змінити з                           30 жовтня 2023 року територіальну підсудність судових справ Середино-Будського районного суду Сумської області шляхом її передачі до Шосткинського міськрайонного суду Сумської області.

22 листопада 2023 року відбулася робоча зустріч голови Шосткинського міськрайонного суду Сумської області Олени ПРАЧУК з начальником Шосткинського районного сектору №3 філії ДУ «Центр пробації» в Сумській області Катериною Міцурою.

Метою зустрічі було обговорення питання виконання рішень суду у виді обмеження волі, штрафу, інше. Приділено увагу механізму реалізації питання підготовки і термінів складання досудових доповідей.

За результатами зустрічі було досягнуто домовленості щодо плідної співпраці у даних напрямках роботи між Шосткинським міськрайонним судом Сумської області та Шосткинським районним сектором пробації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь