СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

За покликом душі - у волонтери.

Дата: 04.12.2023 11:03
Кількість переглядів: 111

Фото без описуВ усьому світі волонтерство є нормою життя. В Україні значення та роль волонтерів у розвитку суспільства й реалізації державних соціальних програм також високо оцінено й закріплено на законодавчому рівні. Так, Законом України «Про пробацію» передбачено сприяння волонтерів органам пробації у здійсненні нагляду за засудженими, які відбувають покарання в громаді, та проведенні з ними соціально-виховної роботи. 

Тисячі волонтерів пробації у різних куточках України долучаються до роботи з клієнтами пробації, мотивують їх до позитивних змін і підтримують на шляху цих змін. Це ті люди, які оступилися в житті, але прагнуть змін, хочуть стати частиною громади. Волонтери – ті , хто допомагає тим, кому це потрібно, надають підтримку клієнтам пробації та вселяють їм надію на краще.

У вересні 2021 року між Шосткинським районним сектором № 3 з тендітною дівчиною, але професіоналом своєї справи, Ганною Артеменко укладено договір про волонтерську діяльність. Тривалий час вона працювала фахівцем Середино-Будського районного центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді, потім продовжила свій трудовий шлях на посаді фахівця із соціальної роботи КЗ «Центр надання соціальних послуг» Середино-Будської міської ради. Ганна систематично приймає активну участь у житті суб’єктів пробації. Своєю увагою допомагає повернути їх до життя у суспільстві. Крім допомоги у вирішенні особистих проблем засуджених (участь у наданні гуманітарної допомоги, відновлення документів) Ганна постійно приймає активну участь у організації інформаційно-просвітницьких та національно-патріотичних заходах. 5 грудня, в усьому світі та в Україні зокрема, відзначається Міжнародний день волонтера, тому  начальник Шосткинського районного сектору № 3 філії ДУ «Центр пробацїі» в Сумській області Катерина Міцура, напередодні свята, вітає волонтера Ганну Артеменко. Дякуємо  їй за виявлене бажання долучитися до команди змінотворців, за людяність і добро, за бескорисливу працю та допомогу тим, хто її потребує.

В цей важкий час нехай Ваша душа не втомлюється від тривог за ближніх, здоров’я ніколи не підводить, а добробут родини лише поповнюється! Натхнення Вам і реалізації всіх задумів!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь