СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

До уваги мешканців громади!

Дата: 13.12.2023 15:45
Кількість переглядів: 237

Фото без описуШановні мешканці громади!

Повідомляємо, що з 8:30 до 14:00 14.12.2023 року в приміщенні Середино-Будської міської ради, перший поверх каб.№3, буде видаватися гуманітарна допомога у вигляді продуктових наборів в кількості 1 штука на домогосподарство (другий етап видачі продуктових наборів від благодійної допомоги організації «GEM»).Прохання, усіх працюючих, які отримали дані набори у 1 етапі видачі, не звертатися.

В І етапі видачі були видані продуктові набори та проведені через програму «GEM» по вул. Світла, Вознесенська по м.Середина-Буда, село Хлібороб, Шалімовка, Вінторівка, Рудак, Сорочине, Прогрес, Рожковицький старостівський округ, Кам’янський, Чернацький, Старо-Гутський.

Видача 2 етапу буде здійснюватися по вулицям: Центральна, Нікольська, пров. Нікольський, Незалежності, Весняна, Прогресівська, Заводська, Кринична, Дорожна, Ярмаркова, Молодіжна, Ластовецька, Сівер’янівська, Лісова, Воробйовська, пров. Воробйовський, Благодатна, пров. Благодатний, Слобожанська, Набережна, пров. Б.Хмельницького, Богданівська, Садова, Прикордонна, Козацька, Покровська.

При собі мати оригінал паспорту з пропискою. Інші вулиці будуть повідомлені додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь