СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

СЕРЕДИНОБУДЩИНА ДОЄДНАЛАСЯ ДО СПОРТИВНОГО ПРОЕКТУ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ “ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГІ”

Дата: 15.01.2024 10:58
Кількість переглядів: 93

Фото без описуСередино-Будська міська територіальна громада спільно разом з  Україною долучається до ініційованого Президентом України, масштабного, національного проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», метою якого є об’єднання учнів,  які займаються спортом на постійній основі та ведуть здоровий спосіб життя. Шкільні ліги — це спортивні змагання, розроблені за світовим та європейським досвідом. Вони будуть проводитися щорічно. Дуже важливо проведення таких змагань навіть під час війни. Адже лише здорова і освічена нація є успішною.

У громаді вже створено організаційний комітет,  яким розроблено та затверджено заходи впровадження та реалізації Президентської програми «Пліч-о-пліч» (Всеукраїнська шкільна спортивна ліга Регіональні спортивні шкільні ліги) та проєкту «Сумські спортивні шкільні ліги» на період до 2030 року. В межах президентської програми заплановано проведення спортивних змагань із 5-ти видів спорту: баскетболу, волейболу, спортивного орієнтування, футзалу та черлідингу.

Насьогодні усі заклади освіти міської ради долучаються до проекту. Для убезпечення дітей від ризиків, які можливі в умовах воєнного стану вчителі будуть працюватимуть в напрямі психоемоційної підтримки дітей, травмованих війною, налагодження соціальних контактів, розвитку лідерських якостей через спорт та допомоги дітям відволіктися від негативу, пов’язаного з війною росії проти нашої держави.

Гасло цих змагань  - «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО», тому дбаємо про фізичне і ментальне здоров’я молодого покоління разом!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь