СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

ЛІЦЕЇСТИ СЕРЕДИНО-БУДСЬКОЇ ГРОМАДИ АКТИВНО ВІДПОЧИВАЮТЬ У КАРПАТАХ

Дата: 28.05.2024 12:09
Кількість переглядів: 101

Фото без описуЗ любов’ю до рідного краю  презентували свою громаду старшокласники ліцеїв Середино-Будської міської ради, які дружною командою відпочивають на базі одного з туристично-рекреаційних комплексів на узбережжі Синевиру у Карпатах.

За сприяння Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, фінансової підтримки та організації  ГО «Глобал» діти Середино-Будської громади у супроводі педагога мають можливість навчатися за партами,  відпочивати, змістовно проводити час, досліджувати нові місця то отримувати незабутні враження від походів, живого спілкування з однолітками у найкрасивішому місці України.

Фокусом роботи ГО «Глобал» є реалізація програм та активностей для вчителів, дітей та молоді. До активностей залучаються діти з деокупованих, прикордонних та територій, наближених до зони активних бойових дій, або таких, що часто потрапляють під обстріли.       

Пріоритетом будь-якої роботи з дітьми є збереження їх здоров’я, у тому числі ментального. Активні бойові дії на території нашої громади - це найбільш вагомий чинник, який шкодить вільному розвитку дитячої особистості. Тому Середино-Будська міська рада висловлює щиру вдячність організаторам за підтримку і  надану можливість нашим ліцеїстам  реалізувати своє право на оздоровлення і відпочинок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь