СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Дата: від до Скинути

До уваги мешканців громади!

До уваги мешканців громади!

Доводимо до відома розпорядження голови Сумської обласної державної адміністрації - начальника обласної військової адміністрації № 281- ОД  від 05.06.2024 року "Про внесення змін до розпорядження голови Сумської обласної державної адміністрації - начальника обласної військової адміністрації від 09.11.2023елік місь  року № 633- ОД"

14:24 12.06.2024

Щиро дякуємо за допомогу !

Щиро дякуємо за допомогу !

У цей нелегкий для України час, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі. Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити населення усім необхідним та допомогти тим , хто цього потребує.

12:27 10.06.2024

ВІТАЄМО ЗДО «СОНЕЧКО»!

ВІТАЄМО ЗДО «СОНЕЧКО»!

Середино-Будськй дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 2 «Сонечко» Середино-Будської міської ради Сумської області (керівник Наталія Соколик) посів ІІІ почесне місце в обласному етапі фестивалю-огляду фахової майстерності педагогів закладів дошкільної освіти «Світ дошкілля» у 2024 році в номінації «Сучасні якісні практики реалізації освіти дітей в інклюзивному освітньому середовищі закладу дошкільної освіти».

15:33 05.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь