СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Дата: від до Скинути

СЕРЕДИНО-БУДСЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА - ЧЕТВЕРТА У РЕЙТИНГУ СПОРТИВНИХ ШКІЛ ІІ ГРУПИ ОБЛАСТІ

СЕРЕДИНО-БУДСЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА - ЧЕТВЕРТА У РЕЙТИНГУ СПОРТИВНИХ ШКІЛ ІІ ГРУПИ ОБЛАСТІ

За підсумками роботи дитячо-юнацьких спортивних шкіл області у 2022 році КЗ «Середино-Будська ДЮСШ» посіла 4 місце серед 14 спортивних шкіл ІІ групи (наказ Департаменту освіти і науки Сумської ОДА від 06.03.2023 № 76-ОД «Про підсумки роботи дитячо-юнацьких спортивних шкіл області у 2022 році»

16:38 20.03.2023

Робоча зустріч.

Робоча зустріч.

20.03.2023 року відбулась робоча зустріч начальника Шосткинського районного сектору № 3 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Катерини Міцури із завідувачкою Оленою Семененко та фахівцем із соціальної роботи Ганною Артеменко (волонтер пробації) відділення соціальних служб Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Середино-Будської міської ради.  

16:35 20.03.2023

Гуманітарна допомога постраждалим від  військової агресії.

Гуманітарна допомога постраждалим від військової агресії.

Для підтримки громадян, житло яких було пошкоджено  внаслідок військової агресії рф,  працівниками Середино-Будської міської ради разом з командою гуманітарного центру «Проліска», 17.03.2023 року було надано допомогу мешканцям вул.Путейська у вигляді будівельних наборів для ремонту дахів та  вікон.  Ця допомога дозволить мешканцям постраждалих квартир провести первісний  ремонт помешкань.

08:55 20.03.2023

До уваги мешканців громади!

До уваги мешканців громади!

Щоосені та навесні громадяни палять сухе листя, траву та гілки. Люди впевнені, що так вони покращують врожайність. Однак це міф.

11:27 17.03.2023

У СЕРЕДИНО-БУДСЬКІЙ МІСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ТРИВАЄ РОБОТА З ОБСТЕЖЕННЯ ОБ’ЄКТІВ НЕРУХОМОГО МАЙНА, ПОШКОДЖЕНОГО ВНАСЛІДОК ВІЙСЬКОВОЇ АГРЕСІЇ РФ

У СЕРЕДИНО-БУДСЬКІЙ МІСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ТРИВАЄ РОБОТА З ОБСТЕЖЕННЯ ОБ’ЄКТІВ НЕРУХОМОГО МАЙНА, ПОШКОДЖЕНОГО ВНАСЛІДОК ВІЙСЬКОВОЇ АГРЕСІЇ РФ

Фактично на сьогодні Середино-Будська міська рада має чітко розроблений на рівні законодавства лише перший етап отримання допомоги мешканцям територіальної громади за пошкоджене зруйноване майно внаслідок надзвичайних ситуацій воєнного характеру, спричиненої збройною агресією рф – етап збору доказів, документів та іншої інформації, яка у подальшому стане основою для отримання виплат або іншого відшкодування.

15:28 16.03.2023

Важлива інформація!!!!!

Важлива інформація!!!!!

Якщо ви стали свідком НЕЗАКОННОЇ РУБКИ  в лісовому господарстві, повідомляйте про це на гарячу лінію ДП “Ліси України”. Як звернутися❓ ✔️Безкоштовна пряма лінія 0800334105 ✔️Електронна пошта для звернень pravda@e-forest.gov.ua Північний лісовий офіс об'єднує ліси Сумщини та Чернігівщини. Повідомляйте нам, якщо ви побачили незаконні рубки, нелегальні пилорами, які працюють з “сірою” деревиною, підозрілий вантажний автотранспорт, який вивозить з лісу деревину, та інші факти. Це допоможе нашому Департаменту безпеки.

15:24 16.03.2023

ПРИВІТАЛИ ЮВІЛЯРА

ПРИВІТАЛИ ЮВІЛЯРА

Подякою голови Середино-Будської міської ради за багаторічну плідну працю в бібліотечній сфері, пропаганду вітчизняної дитячої літератури та ідеї національно-патріотичного виховання серед дітей і молоді та з нагоди 60-річного ювілею відзначено завідувача дитячої бібліотеки-філії КЗ "Середино-Будська публічна бібліотека" Коперсако Галину Петрівну.  

09:44 15.03.2023

Внутрішньо переміщеним особам

Внутрішньо переміщеним особам

Право на грошову допомогу на проживання мають особи, які перемістилися з тимчасово окупованої російською федерацією території України, а також території адміністративно-територіальних одиниць, де проводяться бойові дії та що визначена в переліку адміністративно-територіальних одиниць, який постійно оновлюється.

09:43 15.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь