СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Дата: від до Скинути

Сумська обласна служба зайнятості своєчасно і оперативно реагує на виклики часу, задовольняючи запити роботодавців

Сумська обласна служба зайнятості своєчасно і оперативно реагує на виклики часу, задовольняючи запити роботодавців

  6 жовтня 2021 року заступник голови Сумської обласної державної адміністрації Вікторія Медвідь ознайомилася з роботою обласної служби зайнятості.

14:46 07.10.2021

Стартувала акція «Створюємо ліси разом»

Стартувала акція «Створюємо ліси разом»

  Ліс – це свіже повітря та чисте довкілля. У рамках програми президента України «Зелена країна» лісівники Серединобудщини оголошують старт акції «Створюємо ліси разом».

14:44 07.10.2021

Суспільне мовлення запрошує до співпраці

Суспільне мовлення запрошує до співпраці

Команда Суспільного мовлення прагне розповідати всій Україні ще більше історій про жителів громад. Тому шукає журналістів/медійників в об’єднаних територіальних громадах Харківської, Чернігівської та Сумської областей — людей, які б могли долучитись до команди. Для чого? Щоб телеглядачі, радіослухачі та читачі цифрових платформ Суспільного дізнавалися про новини не лише зі столиці чи обласних центрів, але й про життя, успіхи та виклики громад у регіонах. Що планується? Провести безкоштовне двомісячне дистанційне навчання для охочих стати журналістом, а після закінчення — найкращим випускникам запропонувати роботу. У м. Середина-Буда відбудеться відкрита зустріч 08.10.2021 об 11.00 у Середино-Будській публічній бібліотеці з усіма охочими долучитися до навчальної програми. Там буде розказано про Суспільне мовлення та можливість долучитись до роботи з ним. На зустрічі будуть присутні: - генеральна продюсерка регіонального мовлення Суспільного Марія Фрей; - продюсерка Харківської філії Суспільного Ірина Первишева; - координаторка проєктів Суспільного мовлення Ганна Рожкова. Бажаючим взяти участь треба зареєструватися за лінком: https://cutt.ly/UW90FJa.

14:45 05.10.2021

Літні люди громади не залишаються без уваги

Літні люди громади не залишаються без уваги

  1 жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в нашій державі ще й День ветерана. Цей день – не тільки можливість нагадати всім про людський обов`язок бути турботливими та милосердними до шановної частини суспільства. Він дозволяє висловити глибоку пошану до людей, які закладали основу незалежної держави, є носіями кращих трудових традицій і духовних багатств.

17:48 01.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь