A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Дата: від до Скинути

Відбулася нарада з питання готовності закладів освіти до опалювального сезону

Відбулася нарада з питання готовності закладів освіти до опалювального сезону

   Підготовка до сталої роботи в осінньо-зимовий період є одним з найважливіших завдань органів місцевого самоврядування, керівників підприємств, установ і організацій. Так у п'ятницю відбулася нарада під головуванням першого заступника міського голови Середино-Будської міської ради Ірини Заплаткіної з в. о. начальника Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Тетяною Калістратовою, начальником фінансового управління Ольгою Ребенко та начальником відділу загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Лесею Сорока. В ході наради обговорювались питання щодо стану підготовки закладів освіти до опалювального періоду 2021 – 2022 років. Управлінням освіти, культури, молоді, спорту та туризму Середино-Будської міської ради  розроблені конкретні організаційні заходи та з підвідомчими закладами проведена відповідна робота щодо безперешкодного початку опалювального сезону, підписані акти готовності  закладів до роботи в опалювальний період (за участю представника Управління Держенергонагляду).

19:43 20.09.2021

«Зростай в родині» продовжує надавати допомогу

«Зростай в родині» продовжує надавати допомогу

  10 сімей нашої громади, що були обрані проєктом благодійної організації БФ «Зростай в родині», продовжують отримувати благодійну допомогу. У вересні вони вже вдруге отримали посилки з продуктовими наборами.

14:51 20.09.2021

ТОВ «Сумигаз Збут» закликає неплатників розрахуватися за спожитий газ

ТОВ «Сумигаз Збут» закликає неплатників розрахуватися за спожитий газ

  У ТОВ «Сумигаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», озвучили невтішну статистику: за місяць до початку опалювального сезону борг побутових споживачів перед компанією становить 455,9 млн грн.

14:04 20.09.2021

В Середино-Будській міській територіальній громаді ремонтуються дороги

В Середино-Будській міській територіальній громаді ремонтуються дороги

  Проводиться ямковий ремонт на дільниці дороги Чернацьке – Жихове, який здійснює Філіал «Серередино-Будський автодор». Суха, сонячна погода дозволила розпочати роботу, але її довелося призупинити у зв’язку з дощем, що очікується ще декілька днів. Після завершення ремонту, цією дорогою переміщатися буде більш зручно.

14:01 20.09.2021

17 вересня – День позашкілля

17 вересня – День позашкілля

  Сьогодні День позашкілля відсвяткували у Середино-Будському центрі дитячої та юнацької творчості. Традиційно до цього свята колектив і вихованці готуються заздалегідь. Кружковці показали, все чому їх навчили керівники. Відбулася концертна програма, виставка робіт, організовані фотозони, тощо. Гостям було на що подивитися. А відвідувачі центру зі своїми наставниками вкотре показали як багато у нас талановитих і розвинутих дітей.

20:01 17.09.2021

Шанували працівників лісу Середино-Будської міської територіальної громади

Шанували працівників лісу Середино-Будської міської територіальної громади

  Сьогодні привітали працівників лісової галузі Серединобудщини з їх професійним святом – Днем працівника лісу. У Середино-Будському Центрі культури і дозвілля відбувся урочистий захід.

19:58 17.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь