СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Дата: від до Скинути

Здійснюється передача благодійної допомоги

Здійснюється передача благодійної допомоги

     Щорічно 24 березня в усьому світі проводиться День боротьби з туберкульозом. Напередодні цієї дати, в Середина-Буді вкотре фахівець по роботі з благодійними організаціями КЗ «Центр надання соціальних послуг» Середино-Будської міської ради Світлана Бєлік, проводить передачу допомоги у вигляді памперсів та антисептиків для установ соціального спрямування.

09:47 09.03.2021

Вітання міського голови з Міжнародним жіночим днем

Вітання міського голови з Міжнародним жіночим днем

  Шановні жінки Середино-Будської міської територіальної громади!    Сердечно вітаю вас із наступаючим святом весни - Міжнародним днем жінок, що ототожнює свято любові та краси у всьому світі!     Тисячоліття світової історії осяяні вашою мудрістю та ніжністю, турботою та красою.    Турботливі бабусі, ніжні матері, любі сестри, кохані дружини, милі та щирі дочки й онучки - ви найдорожче, що є у житті чоловіків! Ви спроможні підкорити цілий світ своєю рішучістю, безмежним терпінням та наполегливістю! Такі хоробрі й, водночас, такі тендітні - скільки всього тримається на ваших плечах! Від плекання домашнього вогнища, успішних ділових відносин, до важких та небезпечних спеціальностей, як то виробництво чи захист Батьківщини.

08:38 05.03.2021

До уваги керівників сільськогосподарських підприємств, власників, орендарів та користувачів земельних ділянок!

До уваги керівників сільськогосподарських підприємств, власників, орендарів та користувачів земельних ділянок!

 Кабінетом Міністрів України 22 липня 2020 року прийнято постанову № 650, якою затверджено Правила утримання та збереження полезахисних лісових смуг, розташованих на землях сільськогосподарського призначення, а також внесено зміни до Типового договору оренди землі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 березня 2004 року № 220.

15:49 03.03.2021

Відбулась апаратна нарада при міському голові

Відбулась апаратна нарада при міському голові

    Сьогодні, 1 березня відбулася апаратна нарада під головуванням міського голови Олександра Гена.     На апаратній нараді обговорювалися актуальні питання життя громади, які стосувалися соціальної сфери, медицини, культури, економіки, а також освіти.

15:47 01.03.2021

Сумський ЦПТО: комфортне навчання для вчорашнього безробітного

Сумський ЦПТО: комфортне навчання для вчорашнього безробітного

  Цього разу ми пропонуємо вам відкрити для себе ще один самобутній навчальний заклад – Сумський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, який розпочав свою роботу десять року тому.

12:13 25.02.2021

Служба зайнятості Сумщини: чи обов’язково відвідувати тренінги та  семінари, якщо ти професіонал у своїй сфері?

Служба зайнятості Сумщини: чи обов’язково відвідувати тренінги та семінари, якщо ти професіонал у своїй сфері?

   - Для того, щоб залишатися на вершині успіху в обраній професії, необхідно час від часу відвідувати профільні семінари, тренінги та майстер-класи, - ділиться переконаннями директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний. – У нашому випадку йдеться не лише про людей, які щойно почали опанування нової професії, але й про професіоналів. Далі наводимо декілька змістовних аргументів, які стовідсотково розвіють сумніви щодо відвідування подібних заходів.

12:11 25.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь