СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Дата: від до Скинути

Стартував фестиваль біологічних колекцій

Стартував фестиваль біологічних колекцій

   17 лютого на базі Середино-Будського Центру дитячої і юнацької творчості  стартував вже традиційний фестиваль біологічних колекцій "Природа навколо нас", який проводиться за участі НПП "Деснянсько-Старогутський".

08:47 18.02.2021

День спонтанного прояву доброти

День спонтанного прояву доброти

      17 лютого 2021  року фахівцем із соціальної роботи відділу праці, соціального захисту та соціального обслуговування населення Середино-Будської міської ради Ганною Артеменко на запрошення начальника   Середино-Будського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Катерини Міцури до Дня спонтанного прояву доброти проведено захід для суб’єктів пробації на базі Середино-Будського районного сектору.

17:05 17.02.2021

Онлайн-семінар про перспективи розвитку бджолярства

Онлайн-семінар про перспективи розвитку бджолярства

       17 лютого відбувся онлайн-семінар про перспективи розвитку бджолярства на Сумщині, що проводився за ініціативи Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України. У онлайн-заході взяли участь працівники Середино-Будської міської ради та запрошені фахівці: начальник С-Будської районної державної лікарні ветмедицини Микола Нищета та начальник відділу безпеки харчових продуктів та ветмедицини  Ямпільського міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області Олена Калашнік.

14:51 17.02.2021

Вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Вшанували учасників бойових дій на території інших держав

     15 лютого Середино-Будський міський голова Олександр Ген взяв участь у урочистому заході, присвяченому Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Олександр Ген з найкращими побажаннями  привітав присутніх в залі ветеранів. Зазначив, що земляки пишаються своїми героями, які в різні часи з гідністю виконали свій військовий обов’язок. На превеликий жаль не всі повернулися з ратних полів живими, не всі, хто повернувся дожили до цього дня. Вони залишаться в пам’яті побратимів та рідних.

17:54 15.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь