СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Дата: від до Скинути

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ СЕРЕДИНО-БУДСЬКОЇ МІСЬКОЇ  ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ СЕРЕДИНО-БУДСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

До Середино-Будської міської ради надійшов лист від Відділу прикордонної служби «Середина Буда», яким повідомляють про те, що  було проведено ряд заходів щодо мінування ділянок на можливих шляхах руху противника з боку рф. Більшість замінованих шляхів проходять від населених пунктів в бік державного кордону – Стара Гута, Нова Гута, Гаврилова Слобода, Вінторівка, Хлібороб, Порохонь, Рожковичі.

11:48 14.10.2022

Шановні мешканці Середино-Будської міської територіальної громади!

Шановні мешканці Середино-Будської міської територіальної громади!

14 жовтня на державному рівні відзначаємо дві дати, які нероздільно пов’язані військовими традиціями, героїзмом, історією воїнства, боротьбою за державність – День захисника і захисниць України й 80-річчя створення Української повстанської армії.

15:05 13.10.2022

До уваги мешканців громади

До уваги мешканців громади

Шановні мешканці м.Середина-Буда. В 11 державній пожежно-рятувальній частині за адресою: м.Середина-Буда, вул.Сумська,42 організований пункт зарядки мобільних телефонів. В разі необхідності можно звернутись за вище вказаною адресою.

12:48 12.10.2022

Допомога суб’єктам господарювання Сумської області з резервного фонду обласного бюджету

Допомога суб’єктам господарювання Сумської області з резервного фонду обласного бюджету

Розпорядженням голови Сумської обласної державної адміністрації – керівника обласної військової адміністрації від 13.06.2022 № 180-ОД «Про виділення коштів з резервного фонду обласного бюджету Сумської області на 2022 рік» (зі змінами) затверджено Порядок надання допомоги суб'єктам господарювання, що постраждали внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру, за рахунок коштів резервного фонду обласного бюджету.

12:14 06.10.2022

ЗАКЛАДИ ОСВІТИ СЕРЕДИНО-БУДСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПОМАГАЮТЬ ЗСУ

ЗАКЛАДИ ОСВІТИ СЕРЕДИНО-БУДСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОПОМАГАЮТЬ ЗСУ

Спільна мета об'єднує людей, надає сили і натхнення для подолання проблем, мотивує на успіх. Сьогодні в усіх нас одна мета – захист Вітчизни. Кожен, і дорослий і малий, незалежно від статусу і достатку, докладає зусиль для  наближення перемоги над загарбником. У кожного свій фронт. Але найважче там, де ведуться бої, там працюють ЗСУ. Не менш важливою є робота в тилу, де всіма можливими способами і зусиллями виконуються заходи для підтримки економіки держави, забезпечення соціального захисту і підтримки громадян. Освітяни теж тримають свій фрон - виконують свій обов'язок з навчання і виховання дітей, роблять те, що вміють найкраще, до чого мають хист і поклик душі. А ще – посильно допомагають Збройним Силам України. Упродовж літніх шкільних канікул і зараз працівники освіти нашої громади, разом з батьками і учнями плетуть маскувальні сітки. Полотно для майбутніх сіток з власного матеріалу виготовляє місцевий житель. Ганчір'я з дому приносять працівники колективів та мешканці громади. Нарізають стрічки і заплітають їх у полотно всі, у кого є вільний від занять час: педагоги, директори, технічний персонал закладів, учні і батьки. Шкільні кабінети тимчасово служать і майстернями. Вже п'ять маскувальних сіток різного розміру і кольору передано нашим захисникам у різні регіони України. Крім того учні і вихованці закладів освіти передають нашим воїнам малюнки із словами вдячності і підтримки, які так їм необхідні. Бо вони повинні знати, що вдома на них чекають, у них вірять, що наші воїни - найкращі захисники у світі, і наша перемога наближається з кожним днем! Підтримуємо і віримо в ЗСУ!

13:04 05.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь