СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Дата: від до Скинути

Допомога клієнтам пробації.

Допомога клієнтам пробації.

В цей надзвичайно складний час допомога потрібна всім, а особливо вразливим категоріям осіб. Шосткинський районний сектор № 3 філії ДУ «Центр пробації» в Сумській області намагається підтримувати осіб, які засуджені до покарань без позбавлення волі та перебувають на обліку сектору.  

16:39 17.11.2022

ПРИВІТАЛИ НАРОДНИЙ АМАТОРСЬКИЙ АНСАМБЛЬ «ПОЛІСЬКІ ЗОРІ»

ПРИВІТАЛИ НАРОДНИЙ АМАТОРСЬКИЙ АНСАМБЛЬ «ПОЛІСЬКІ ЗОРІ»

Щиро вітаємо колектив народного аматорського ансамблю "Поліські зорі" Комунального закладу "Середино-Будський Центр культури і дозвілля" Середино- Будської міської ради з відзнакою Шосткинської районної державної адміністрації за майстерність, високий професіоналізм, сумлінну працю в умовах повномасштабної збройної агресії російської федерації та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва!

16:37 17.11.2022

УВАГА!!! ЛУНАТИМЕ СИРЕНА!!!

УВАГА!!! ЛУНАТИМЕ СИРЕНА!!!

10 листопада 2022 року о 1400 у м. Середина-Буда буде проводитися  випробування Централізованої системи оповіщення населення на випадок надзвичайної ситуації.

11:36 10.11.2022

Увага небезпека!

Увага небезпека!

01 листопада 2022 року о 20 год. 19 хв. на пункт зв’язку 11 Державної пожежно-рятувальної частини (м. С-Буда) надійшло повідомлення про пожежу в житловій квартирі. По прибуттю на місце пожежі працівниками пожежної частини було виявлено тіло власниці квартири. При з’ясуванні обставин пожежі було виявлено біля дивану на стільці огарок свічки, якою ймовірно господарка користувалась для освітлення кімнати під час відключення світла, що привело до виникнення пожежі та загибелі господарки.

10:25 10.11.2022

Привітали працівників галузі культури зі святом.

Привітали працівників галузі культури зі святом.

09.11.2022 начальник Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Середино-Будської міської ради Олена Алексейцева привітала працівників галузі культури громади з професійним святом та від імені Середино-Будської міської ради висловила їм вдячність за відповідальну працю.

13:04 09.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь