A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Дата: від до Скинути

Місцева влада закупила генератори для закладів освіти і культури громади

Місцева влада закупила генератори для закладів освіти і культури громади

Після масованих атак ворога по енергетичній інфраструктурі в усіх регіонах України енергетики намагаються стабілізувати ситуацію, щоб не допустити «блекауту», запроваджено черги відключень електроенергії, які визначають час її подачі та відключення. Все населення України долучилося до заходів з тотальної економії електроенергії, як у побуті, так і на виробництві. Але життя продовжується,  продовжується і робота підприємств, установ, організацій, які мають підтримувати економіку держави, забезпечувати виконання функцій та статутних зобов’язань.

13:47 08.12.2022

Про надання допомоги

Про надання допомоги

На виконання заходів протокольного доручення від 17.11.2022 за результатами засідання ради оборони Сумської області та у зв’язку із повномасштабною агресією рф проти України, зважаючи на прикордонний статус Сумської області та продовження бойових дій вздовж усього державного кордону на території Сумщини, з метою належного та безпечного виконання військовослужбовцями завдань із захисту незалежності, територіальної цілісності держави , просимо, представників бізнесу, волонтерів, небайдужих громадян допомогти у забезпеченні підрозділів територіальної оборони Збройних сил України, добровольчих формувань територіальної громади дизельними або бензиновими генераторами, антидроновими рушницями, лазерними далекомірами та іншим.

12:19 06.12.2022

ПІДБИТО ПІДСУМКИ РОБОТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ГРОМАДИ

ПІДБИТО ПІДСУМКИ РОБОТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ГРОМАДИ

05.12.2022 в Управлінні освіти, культури, молоді, спорту та туризму Середино-Будської міської ради підбили підсумки роботи закладів культури громади за 2022 рік в умовах воєнного стану. На робочій нараді при начальникові Управління Олені Алексейцевій обговорили стан культурно-мистецької діяльності, розвитку бібліотечної системи, доступності надання всіх видів культурних послуг населенню. В цілому, не зважаючи на складну безпекову ситуацію на території громади, заборону проведення масових заходів, працівниками культури досягнуто певних результатів з виконання основних запланованих заходів, які переважною більшістю проведено в онлайн-спілкуванні з аудиторією.

12:14 06.12.2022

Шановні військовослужбовці, ветерани Збройних Сил України та учасники бойових дій!

Шановні військовослужбовці, ветерани Збройних Сил України та учасники бойових дій!

Щиро вітаю зі святом мужності і справедливості, доблесті і благородства  – Днем Збройних Сил України. Це свято сильних, мужніх і сміливих людей, готових у потрібний момент стати опорою для своєї країни, рідних і близьких. Свято кожного, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини, охороняє її кордони, оберігає мир та спокій українського народу. Ваша служба – це не тільки професія, для більшості з вас – це справа всього життя.

10:18 06.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь