A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Дата: від до Скинути

Про включення до переліку об’єктів критичної інфраструктури

Про включення до переліку об’єктів критичної інфраструктури

Повідомляємо, що Міністерство аграрної політики та продовольства України (далі Мінагронолітики) розпочало прийом заявок від підприємств сектору харчової промисловості та агропромислового комплексу для включення їх до переліку об’єктів критичної інфраструктури відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2022 р. 1384 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 жовтня 2020 р. 1109 «Деякі питання об’єктів критичної інфраструктури».

09:47 02.01.2023

Шановні мешканці громади!

Шановні мешканці громади!

Щиро вітаю з прийдешніми новорічними святами! У цей важкий час хочу  побажати найскорішої Перемоги та миру Україні, єдності, сил та наснаги.

08:55 30.12.2022

ДІТИ СЕРЕДИНО-БУДСЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ОБЛАСНИХ НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНИХ СВЯТАХ

ДІТИ СЕРЕДИНО-БУДСЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ОБЛАСНИХ НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНИХ СВЯТАХ

Щороку до Новорічно-Різдвяних свят планується ряд заходів з метою організації дозвілля дітей, які на ці свята мають ще й шкільні канікули. Цогоріч з 24 грудня канікули вже розпочалися в учнів Чернацького ліцею, з 30 грудня заплановані шкільні канікули у Середино-Будських ліцеях №1, №2 та Жихівському ліцеї. З 01 січня – у КЗ «Середино-Будська мистецька школа». Пора дитячих розваг обмежена війною, але педагоги і батьки прикладають усі зусилля, щоб діти могли відпочити і від навчання, і від тривожних думок: виготовлять своїми руками новорічні подарунки і листівки для друзів і рідних,  роблять ялинкові прикраси, малюють, співають, переглядають онлайн-привітання та вистави, підготовлені вчителями, беруть участь в різних майстер-класах, новорічних конкурсах.

13:34 27.12.2022

Головне про житлову субсидію з грудня 2022 року

Головне про житлову субсидію з грудня 2022 року

Постановою Уряду від 16.09.2022 № 1041 внесено зміни до порядків надання житлових субсидії та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу. Зокрема, передбачено передачу з 01.12.2022 повноважень з призначення та виплати житлових субсидій від структурних підрозділів з питань соціального захисту населення до органів Пенсійного фонду України.

15:31 26.12.2022

Інформаційні матеріали  для внутрішньо переміщених осіб

Інформаційні матеріали для внутрішньо переміщених осіб

Громадська організація «Громадський холдинг «ГРУПА ВПЛИВУ» за підтримки Проєкту Ради Європи «Внутрішнє переміщення в Україні: розробка тривалих рішень. Фаза ІІ» у співпраці з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України підготували соціальні інформаційні ролики для внутрішньо переміщених осіб де роз’яснюють найважливіші питання, з якими через війну зіштовхнулися близько 5 мільйонів українців та українок, які стали внутрішньо переміщеними особами:

15:25 26.12.2022

Шановні мешканці громади!

Шановні мешканці громади!

В приміщенні Середино-Будської міської ради (вул. Центральної, 25 кабінет 1.1) розташований  «Пункт Незламності». Тут є тепло, вода, освітлення.

15:16 23.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь