A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Дата: від до Скинути

СПОРТИВНІ ПЕРЕМОГИ УЧНІВ ДЮСШ

СПОРТИВНІ ПЕРЕМОГИ УЧНІВ ДЮСШ

Попри важкий час учні дитячо-юнацької спортивної школи постійно тренуються, підвищують свою майстерність та не полишають улюбленого заняття – заняття спортом! І ця кропітка праця дає свої плоди.

13:52 14.12.2022

Шановні земляки!

Шановні земляки!

14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Надання державного статусу Дню ліквідатора ще раз нагадує суспільству про проблеми ліквідаторів-чорнобильців, людей, які відали свої життя та здоров’я заради спасіння нашої землі від страшної техногенної аварії, наслідки якої не дають і не даватимуть спокою людству ще багато років. Але назавжди залишиться в серцях людей невмируща пам’ять про солдатів атомного фронту.

09:09 14.12.2022

У ВАШИХ РУКАХ – ВСЯ УКРАЇНА!

У ВАШИХ РУКАХ – ВСЯ УКРАЇНА!

Під таким гаслом пройшли патріотичні заходи до Дня Збройних Сил України у закладах освіти Середино-Будської громади.

09:03 13.12.2022

Шановні мешканці Середино-Будської міської територіальної громади

Шановні мешканці Середино-Будської міської територіальної громади

Просимо Вас. у разі пошкодження або знищення нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією російської федерації звернутися у найкоротший термін до Середино-Будської міської ради для фіксації пошкоджень та руйнувань.

08:31 13.12.2022

Така робота - допомагати людям.

Така робота - допомагати людям.

Соціальні робітники КЗ"Центр надання соціальних послуг" Середино-Будської міської ради  відповідально надають життєво-необхідні послуги  та психологічну підтримку   підопічним літнього віку.   

16:15 12.12.2022

Надали допомогу багатодітній родині

Надали допомогу багатодітній родині

Фахівцями Комунального закладу "Центр надання соціальних послуг" Середино-Будської міської ради надано благодійну підтримку багатодітній сім'ї, яка опинилася у складних життєвих обставинах внаслідок  ворожих обстрілів в ніч на 7 грудня 2022 року.

19:15 08.12.2022

В АДМІНБУДІВЛІ СЕРЕДИНО-БУДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РОЗГОРНУЛИ ПУНКТ НЕЗЛАМНОСТІ

В АДМІНБУДІВЛІ СЕРЕДИНО-БУДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РОЗГОРНУЛИ ПУНКТ НЕЗЛАМНОСТІ

Стаціонарний Пункт незламності розгорнули на першому поверсі адмінбудівлі Середино-Будської міської ради. В цьому пункті можна зігрітися, підзарядити телефон і павербанк, отримати гарячий напій, у разі потреби перевдягнути та погодувати в теплому приміщенні дитину. У приміщенні пункту є інтернет, вода, аптечка, засоби гігієни. Є окрема зона для матері і дитини, яка облаштована двома дитячими ліжками, дитячим столиком, стендом з іграшками, книжечками та розмальовками. На час зарядження гаджетів відвідувачі можуть деякий час зігрітися, прочитати журнали, випити чаю, або кави. Заклад має стаціонарну котельню, яка працює цілодобово і забезпечує тепло, на час відключення електроенергії включається генератор. Силами працівників міської ради та її структурних підрозділів, працівників підвідомчих закладів здійснюється цілодобове чергування. Чергові працівники проінструктовані з питань організації роботи пункту незламності та щодо послуг, які можуть отримати мешканці громади, які опинились у скрутному положення через дії країни-агресора. Відповідальна особа за організацію Пункту незламності при Середино-Будській міській раді – заступник міського голови Махоньок Володимир Євгенович.

13:51 08.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь