A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Дата: від до Скинути

Верховна Рада врегулювала питання щодо працевлаштування громадян на нерегулярній основі

Верховна Рада врегулювала питання щодо працевлаштування громадян на нерегулярній основі

Тепер працівники, яких залучають до виконання непостійних, але повторюваних робіт, потреба у яких час від часу виникає у роботодавців, зможуть офіційно оформити трудові відносини. Таким чином, зокрема, створюються умови для легалізації праці фрілансерів, що гарантуватиме додержання їхніх трудових прав.

11:57 20.07.2022

УДОСКОНАЛЕННЯ ПРАВОВОГО ПІДҐРУНТЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ПЕРЕПИСУ НАСЕЛЕННЯ

УДОСКОНАЛЕННЯ ПРАВОВОГО ПІДҐРУНТЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ПЕРЕПИСУ НАСЕЛЕННЯ

На сьогоднішньому засіданні Верховна Ради України прийняла законопроєкт «Про внесення змін до деяких законів України щодо державної статистичної діяльності» (реєстр. № 5108). Його основною метою є створення правових умов для отримання органами державної статистики об'єктивної статистичної інформації про соціально-демографічний стан населення країни через проведення Всеукраїнського перепису населення.

11:11 20.07.2022

Стоп лінгвоцид!

Стоп лінгвоцид!

У зв’язку з військовою агресією з боку російської федерації й використанням нею «мовного питання» як одного з інструментів своєї геополітичної експансії, загроза українській мові рівносильна загрозі національній безпеці України, існуванню української нації та її держави, і без повноцінного функціонування української мови в усіх ділянках публічного життя суспільства на всій території

09:59 19.07.2022

Дякуємо за допомогу!

Дякуємо за допомогу!

За останні місяці до Середино-Будської міської територіальної громади надходила і надходить гуманітарна допомога у вигляді продуктів харчування, санітарно-гігієнічних, медичних засобів, ліків, одягу тощо.

11:57 18.07.2022

Про фінансову підтримку стартапів в Україні

Про фінансову підтримку стартапів в Україні

Постановою Кабінету Міністрів України від 24 червня 2022 р. № 736 затверджено «Порядок реалізації експериментального проекту щодо надання на конкурсних засадах фінансової підтримки стартапам в Україні, у тому числі в сфері інформаційних технологій». З умовами участі у програмі «Грант на реалізацію стартапу, у тому числі в сфері ІТ» можна ознайомитися за посиланням: https://www.me.gov.ua/?lang=uк-UA

11:16 18.07.2022

Проведено укріплення пункту пропуску та блок-постів  на території Середино-Будської міської територіальної громади

Проведено укріплення пункту пропуску та блок-постів на території Середино-Будської міської територіальної громади

На минулому тижні на території Середино-Будської міської територіальної громади було проведено додаткове укріплення пункту пропуску та блок-постів, а на в’їзних шляхах  встановлені блоки для обмеження руху автотранспорту, як того вимагає Державна прикордонна служба.

09:53 18.07.2022

Важлива інформація!

Важлива інформація!

Підприємство ТОВ «БВС Ритейл» один з найбільших операторів поставок газу в балонах на території України, яке входить до групи компаній «Надежда». Ми маємо всю необхідну дозвільну документацію передбачену чинним законодавством на заправку, ремонт, опосвідчення та продаж балонів зі скрапленим газом.

09:04 18.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь