A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Дата: від до Скинути

Інформація для керівників сільськогосподарських підприємств

Інформація для керівників сільськогосподарських підприємств

23 грудня 2021 року о 10-00 год. в Сумському національному аграрному університеті (м. Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 160, головний корпус, ауд. 329, поверх 3) відбудеться конференція на тему: «Перспективи розвитку аграрного сектору Сумщини» (Наукова співпраця. Кооперація. Переробка. Збут).

16:45 21.12.2021

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ СУМЩИНИ: ПРАВИЛА ДОТРИМАННЯ БЕЗПЕЧНОЇ ПОВЕДІНКИ ПІД ЧАС СВЯТКУВАННЯ НОВОРІЧНИХ ТА РІЗДВЯНИХ СВЯТ

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ СУМЩИНИ: ПРАВИЛА ДОТРИМАННЯ БЕЗПЕЧНОЇ ПОВЕДІНКИ ПІД ЧАС СВЯТКУВАННЯ НОВОРІЧНИХ ТА РІЗДВЯНИХ СВЯТ

Зважаючи на те, що зазвичай під час Новорічних святкувань стрімко зростає кількість пожеж, які виникають внаслідок порушення правил пожежної безпеки при користуванні гірляндами, встановленні ялинок та при користуванні піротехнічними виробами, Департамент цивільного захисту закликає дотримуватися протипожежних та протиепідемічних заходів, щоб безпечно зустріти та провести новорічні та різдвяні свята

13:32 21.12.2021

21 грудня – найкоротший день 2021 року в північній півкулі

21 грудня – найкоротший день 2021 року в північній півкулі

 Розрізняють літнє і зимове сонцестояння. У північній півкулі зимове сонцестояння зазвичай припадає на 21–22 грудня і є важливою астрономічною і географічною подією. Зимове сонцестояння є початком астрономічної зими в північній півкулі. В цей день найменша тривалість світлового дня (наприклад, для Києва 21 грудня вона становитиме лише 8 год 00 хв). У північній півкулі в день зимового сонцестояння Сонце підіймається над горизонтом на мінімальну висоту. Протягом кількох днів після цього моменту полуденні висоти Сонця в небі і тривалість світлового дня лишаються практично незмінними – звідси й назва «сонцестояння». На південному полюсі в день зимового сонцестояння Сонце взагалі не заходить, на північному – темна полярна ніч.

08:45 21.12.2021

21 грудня – день народження Державної служби зайнятості

21 грудня – день народження Державної служби зайнятості

Державна служба зайнятості була створена на підставі постанови Кабінету Міністрів Української РСР від 21.12.1990 № 381 «Про створення державної служби зайнятості в Українській РСР» шляхом перебудови діючої на той час служби працевлаштування на спеціалізовану службу, до завдань якої належить забезпечення комплексного вирішення питань, пов’язаних з регулюванням зайнятості населення, професійною орієнтацією, працевлаштуванням, соціальною підтримкою тимчасово непрацюючих громадян. Основним законодавчим актом, який регулював діяльність новоствореної державної служби зайнятості, був Закон України «Про зайнятість населення» від 01.03.1991 № 803-ХІІ (втратив чинність з 01.01.2013 у зв’язку з прийняттям Верховною Радою України Закону України «Про зайнятість населення» від 05.07.2012 № 5067-VI).

08:42 21.12.2021

Засяяла головна ялинка громади

Засяяла головна ялинка громади

Вчора, у День Святого Миколая, у адміністративному центрі Середино-Будської міської територіальної громади запалили головну ялинку.

12:53 20.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь