A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Дата: від до Скинути

5 грудня - Міжнародний день волонтера

5 грудня - Міжнародний день волонтера

 Це свято відзначається щорічно з 1985 року, коли Генеральна   Асамблея ООН запропонувала урядам відзначати саме цей день, як день добровольця.

09:45 02.12.2021

3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю

3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю

Міжнародний день людей з інвалідністю – Міжнародний день ООН, встановлений резолюцією A/RES/47/3 Генеральної Асамблеї ООН 14 жовтня 1992 року, який відзначається щорічно 3 грудня. Генеральна Асамблея закликала держави проводити подальшу інтеграцію осіб із інвалідністю в життя суспільства.   Міжнародний день людей із інвалідністю не є святом, він покликаний привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя, акцентує увагу суспільства на перевагах, які воно отримує від участі людей з інвалідністю у політичному, соціальному, економічному і культурному житті. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей із інвалідністю.

09:41 02.12.2021

Користуйтеся електронними сервісами Державної податкової служби

Користуйтеся електронними сервісами Державної податкової служби

Головне управління ДПС у Сумській області нагадує, що завдяки сервісам, які розроблені податковою службою, суб’єкти господарювання можуть виконувати всі необхідні функції без безпосереднього звернення до контролюючого органу.   Найактуальнішим електронним сервісом є «Електронний кабінет платника» - найбільш зручний та ефективний спосіб сформувати і подати звіти до ДПС, отримати корисну інформацію чи необхідну довідку. В період коронавірусу електронний формат взаємодії з контролюючими органами не лише економить час, а й убезпечить від загрози підхопити небезпечну хворобу.

13:21 30.11.2021

«16 днів проти насильства»

«16 днів проти насильства»

26 листопада 2021 року фахівцем із соціальної роботи КЗ «Центр надання соціальних послуг» Ганною Артеменко,  яка є волонтером «Центру пробації», проведено бесіду з засудженими особами, які відбувають покарання без позбавлення волі та перебувають  на обліку Шосткинського районного сектору 3 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області. Профілактична бесіда проводилася на тему щодо недопущення насильства. Насильство - найпоширеніше порушення прав людини у світі. Великою проблемою є насильство в сім'ї, від якого в Україні страждають багато жінок.  Насилля набуло широкого розповсюдження у різних сферах життєдіяльності людини і стало однією з найактуальніших проблем сучасності. З кожним роком підвищується агресивність, жорстокість насильницьких злочинів, тяжкість їх наслідків. Метою заходу було роз'яснення рівних прав жінок і чоловіків, заклик до толерантного ставлення громадян один до одного з метою зменшення негативних соціальних проявів, у тому числі і проявів насильства.

13:20 30.11.2021

Десять місяців на ринку праці Сумщини

Десять місяців на ринку праці Сумщини

Станом на 1 листопада 2021 року послуги Сумської обласної служби зайнятості отримували 10,2 тис. осіб які мали статус безробітного, що на 33,4% менше, ніж на відповідну дату минулого року. Отримували допомогу по безробіттю 8,4 тис. осіб., що на 33,5% менше, ніж на 1 листопада 2020 року.

15:07 29.11.2021

Не спалюйте опале листя

Не спалюйте опале листя

 Шосткинська районна державна адміністрація посилює контроль щодо  збирання, утилізації, захоронення рослинності та залишків (відходів) і дотримання заборони їх спалювання на території Шосткинського району.

14:21 29.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь