A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Дата: від до Скинути

ДЕРЖАВНА ІНСПЕКЦІЯ ЕНЕРГЕТИЧНОГО НАГЛЯДУ УКРАЇНИ ІНФОРМУЄ

ДЕРЖАВНА ІНСПЕКЦІЯ ЕНЕРГЕТИЧНОГО НАГЛЯДУ УКРАЇНИ ІНФОРМУЄ

 З метою належної та своєчасної підготовки теплових мереж, теплових пунктів та місцевих систем опалення, вентиляції та гарячого водопостачання (далі - ГВП) до роботи в опалювальний період 2022/23 років, попередженню відмов в системах теплоспоживання під час проходження опалювального періоду,   Держенергонагляд нагадує про необхідність виконання наступних заходів, згідно з вимогами Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду (далі - ППТГдоОП), затверджених спільним наказом Міністерства палива та енергетики України і Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10.12.2008 р. № 620/378:

12:11 01.07.2022

ПІДГОТОВКА ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

ПІДГОТОВКА ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

В Управлінні освіти, культури, молоді, спорту та туризму Середино-Будської міської ради здійснюються заходи з підготовки до нового 2022-2023 навчального року. 30.06.2022  начальник Управління Олена Алексейцева провела робочу нараду з директорами закладів загальної середньої освіти з цього питання. Навчальний рік у закладах освіти Середино-Будської міської ради планується розпочати традиційно з 01 вересня. Головний пріоритет-це безпека учасників освітнього процесу.

08:16 01.07.2022

Держенергонагляд нагадує про дотримання Правил охорони електричних мереж

Держенергонагляд нагадує про дотримання Правил охорони електричних мереж

В останні дні на більшій частині території України встановилася спекотна та суха погода, яка значно підвищила ризики виникнення пожеж та інших непередбачуваних ситуацій. Державна інспекція енергетичного нагляду України нагадує про дотримання Правил охорони електричних мереж (далі – Правила) з метою попередження виникнення надзвичайних ситуацій.

13:03 30.06.2022

Мінцифра разом із партнерами, блокчейн-екосистемою Binance та Львівським ІТ Кластером, запускає новий проєкт IT Generation

Мінцифра разом із партнерами, блокчейн-екосистемою Binance та Львівським ІТ Кластером, запускає новий проєкт IT Generation

Завдяки йому українці зможуть безоплатно отримати професію у сфері IT. У липні почнеться прийом заявок від шкіл. А вже в серпні – від студентів. Проєкт реалізується за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» та Проєкту ПРООН «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні».

13:01 30.06.2022

Оголошено конкурс

Оголошено конкурс

 Управління молоді та спорту обласної військової адміністрації оголошує обласні конкурси проєктів у сфері молодіжної політики та національно-патріотичного виховання, розроблені інститутами громадянського суспільства у сфері роботи з дітьми та молоддю, для реалізації яких надаватиметься фінансова підтримка у 2023 році.

12:05 30.06.2022

Гаряча лінія

Гаряча лінія

Якщо Ви стали свідком незаконного переміщення дітей-сиріт на тимчасово окуповану територію або територію рф, обов’язково повідомте про це профільному фахівцю Мінреінтеграції Наталії Ємець за телефоном 050-562-03-13. Також можна зателефонувати на гарячі лінії: 1648 – Національне інформаційне Бюро.

11:54 30.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь