СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Дата: від до Скинути

Привітали медиків з професійним святом

Привітали медиків з професійним святом

Сьогодні, напередодні святкування Дня медичного працівника, секретар Середино-Будської міської ради Олег Загорський привітав медиків Серединобудщини із професійним святом. Він побажав присутнім не тільки дбати про здоров'я оточуючих, а і берегти своє, побажав щастя, благополуччя і щоб й надалі наші медики приносили радість і полегшення тим, хто звертається до них за допомогою. 

15:44 17.06.2022

Підсумки засідання Кабінету Міністрів

Підсумки засідання Кабінету Міністрів

Затверджено єдину та уніфіковану форму, що фіксуватиме збитки, завдані житлу українців російськими військами. Раніше така довідка складалась у довільній формі. Тепер у кожного громадянина, якому пошкодили чи зруйнували житло, буде цифровий документ, що підтверджує його збитки. Також уже створив Спеціальну комісію, яка буде займатися аудитом збитків, завданих військовою агресією росії. Крім того, будуть створені регіональні комісії на рівні громад, які заповнюватимуть акт з інформацією про тип пошкодження. Всі нові акти будуть складені у цифровій формі через систему Дія, тоді як усі попередні акти будуть відцифровані та внесені у відповідну базу. https://bit.ly/3mKlRMG В цілому спрощено порядок фіксації пошкоджень та руйнувань житлових будівель та споруд, завданих Україні внаслідок збройної агресії росії. https://bit.ly/3tAN0pe

12:13 15.06.2022

На соціальній платформі єДопомога українці можуть подати заявку на грошову допомогу від міжнародних організацій

На соціальній платформі єДопомога українці можуть подати заявку на грошову допомогу від міжнародних організацій

  На соціальній платформі єДопомога українці можуть подати заявку на грошову допомогу від міжнародних організацій У наслідок повномасштабної війни значна кількість українців постраждала, адже люди були змушені стати біженцями з України або внутрішніми переселенцями. У зв’язку з цим ряд міжнародних організацій спільно з платформою єДопомога організували виплату фінансової підтримки для таких осіб.

12:11 15.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь