A A A K K K
для людей із порушенням зору
СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Середино-Будське бюро правничої допомоги

Про продовження строку проведення конкурсу з відбору психологів

Про продовження Координаційним центром з надання правової допомоги строку проведення конкурсу з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних прваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб, через регіональні центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

14:47 29.06.2023

Про проведення конкурсу з відбору психологів.

Про проведення конкурсу з відбору психологів, які можуть залучастися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

14:38 29.06.2023

Правова допомога інформує.

Поговоримо сьогодні про оповіщення з центру комплектування та соціальної підтримки: що це таке і чи оповіщення = повістка.

09:36 08.06.2023

Шосткинський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги ШУКАЄ ПАРАЮРИСТІВ БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ

Система надання безоплатної правової допомоги (БПД) запрошує до співпраці активістів, що бажають розвиватися та допомагати жителям свого регіону дізнаватися більше про їхні права.

14:38 27.04.2023

Цільова мобілізація: що це таке?

В Україні, окрім призову в армію, деяких громадян можуть залучити до цільової мобілізації. У цьому випадку йдеться про участь у повоєнному відновленні країни. Проведення «цільової мобілізації» передбачається відповідно до закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо діяльності у сфері довкілля та щодо цивільного захисту на період дії воєнного стану і у відбудовний період» № 2132-IX від 15.03.2022.

13:45 20.04.2023

Причини, які дозволяють не проходити до центру комплектування та соціальної підтримки по військовій повістці

Перелік випадків, коли за неявку до територіального центру комплектування та соціальної підтримки не передбачена відповідальність, міститься у постанові Кабміну від 28 липня 2010 р. № 673 " Про затвердження переліку поважних причин неприбуття чи несвоєчасного прибуття військовозобов'язаного чи резервіста для призову на збори"

15:36 05.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь