СЕРЕДИНО-БУДСЬКА МІСЬКА РАДА
Сумська область, Шосткинський район

Дата: від до Скинути

ПРО НАРАХУВАННЯ ПІЛЬГ ТА СУБСИДІЙ НА ОПЛАТУ ЖИТЛОВО – КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ У ЛЮТОМУ  2021 РОКУ

ПРО НАРАХУВАННЯ ПІЛЬГ ТА СУБСИДІЙ НА ОПЛАТУ ЖИТЛОВО – КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ У ЛЮТОМУ 2021 РОКУ

      Управління соціального захисту населення Середино-Будської районної державної адміністрації інформує населення що у зв’язку з встановленням в лютому 2021 року газопостачальниками нової ціни на природний газ, спожитий населенням у січні 2021 року, буде проведено перерахунок нарахованих житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг за січень під час нарахування пільг та субсидій на оплату житлово-комунальних послуг за лютий 2021 року.

15:18 18.02.2021

В України з’явився офіційний веб-сайт Ukraine.ua

В України з’явився офіційний веб-сайт Ukraine.ua

      Тепер Україна має свій офіційний веб-сайт Ukraine.ua. Це онлайн-портал про Україну, яка надихає та вражає. Тут кожен, перебуваючи на будь-якому континенті, може познайомитися з Україною і прийняти рішення приїхати сюди вчитися, інвестувати чи подорожувати.

09:14 18.02.2021

Стартував фестиваль біологічних колекцій

Стартував фестиваль біологічних колекцій

   17 лютого на базі Середино-Будського Центру дитячої і юнацької творчості  стартував вже традиційний фестиваль біологічних колекцій "Природа навколо нас", який проводиться за участі НПП "Деснянсько-Старогутський".

08:47 18.02.2021

День спонтанного прояву доброти

День спонтанного прояву доброти

      17 лютого 2021  року фахівцем із соціальної роботи відділу праці, соціального захисту та соціального обслуговування населення Середино-Будської міської ради Ганною Артеменко на запрошення начальника   Середино-Будського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Катерини Міцури до Дня спонтанного прояву доброти проведено захід для суб’єктів пробації на базі Середино-Будського районного сектору.

17:05 17.02.2021

Онлайн-семінар про перспективи розвитку бджолярства

Онлайн-семінар про перспективи розвитку бджолярства

       17 лютого відбувся онлайн-семінар про перспективи розвитку бджолярства на Сумщині, що проводився за ініціативи Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України. У онлайн-заході взяли участь працівники Середино-Будської міської ради та запрошені фахівці: начальник С-Будської районної державної лікарні ветмедицини Микола Нищета та начальник відділу безпеки харчових продуктів та ветмедицини  Ямпільського міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області Олена Калашнік.

14:51 17.02.2021

Вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Вшанували учасників бойових дій на території інших держав

     15 лютого Середино-Будський міський голова Олександр Ген взяв участь у урочистому заході, присвяченому Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Олександр Ген з найкращими побажаннями  привітав присутніх в залі ветеранів. Зазначив, що земляки пишаються своїми героями, які в різні часи з гідністю виконали свій військовий обов’язок. На превеликий жаль не всі повернулися з ратних полів живими, не всі, хто повернувся дожили до цього дня. Вони залишаться в пам’яті побратимів та рідних.

17:54 15.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь